Autoriseret Kloakmester i Sønderborg

Din professionelle kloakmester i Sønderborg

Har du brug for en kloakmester til at lave dit kloakarbejde? Så er Poul Høst & Søn ApS klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt kloakfirma, som udfører kloakarbejde for både private og erhverv som din autoriseret kloakmester. 

Vi skænker ikke særlig ofte kloakken en tanke, men et velfungerende kloaksystem er alfa og omega for at undgå en oversvømmet kælder, et afløb der flyder over eller lignende. Kloakskader betyder så ledes ofte kedelige overraskelser, hvilket vi heldigvis kan imødegå med veludført kloakarbejde.

Som autoriseret kloakmester dækker vi en stor del af lokalområdet fra vores base i Sønderborg på Als, og vi stræber altid efter at rykke hurtigt ud i akutte tilfælde.

Vores kloakmester løser ethvert problem

Vores kloakmestre er yderst dygtige og har mange års erfaring inden for alle typer af kloakarbejde.

Vi varetager således en lang række opgaver som kloakmester, og vi kan hjælpe dig med at renovere, vedligeholde eller udskifte dine kloakinstallationer, således de fungerer optimalt.

Hvis du skulle have mistanke om, at noget ikke er, som det bør, kan det være en rigtig god idé at få en kloakmester til at kigge på kloakken, således du kan afværge eventuelle potentielle skader.

Hos Poul Høst & Søn ApS kan du desuden altid få gode råd og kompetent vejledning af vores kloakmester, således kan du være sikker på at få den bedst mulige løsning. Udover kloakarbejde, udføre, rådgiver og vejleder Poul Høst & Søn også om facaderenovering, vandskuring af hus og meget mere. 

Kontakt vores autoriseret kloakmester

Hvis du vil vide mere om, hvordan vores kloakmester kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 17 46 51 eller send en mail til post@poulhoest.dk, du har også mulighed for at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular.

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk