Autoriseret Kloakmester i Sønderborg

Din professionelle kloakmester i Sønderborg

Har du brug for en professionel til at lave dit kloakarbejde? Så er Poul Høst & Søn ApS klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt murer- og kloakfirma, som udfører autoriseret kloakarbejde for både private og erhverv.

Normalt skænker man måske ikke særlig ofte kloakken en tanke, men et velfungerende kloaksystem er alfa og omega for at undgå en oversvømmet kælder, et afløb der flyder over eller lignende. Kloakskader betyder så ledes ofte kedelige overraskelser, hvilket vi heldigvis kan imødegå med veludført kloakarbejde.

Som autoriseret kloakmester dækker vi en stor del af lokalområdet fra vores base i Sønderborg på Als, og vi stræber altid efter at rykke hurtigt ud i akutte tilfælde.

Har du brug for en kloakmester?

Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for en professionel til at arbejde på din kloak, kan vi uddybe lidt på det. En kloakmester specialiserer sig inden for kloakarbejde og spiller en vigtig rolle i at opretholde et velfungerende kloaksystem. En kloakmester kan blandt andet hjælpe med inspektion og vedligeholdelse af kloak, rensning og spuling af kloak, reparationer og udskiftninger, og hjælpe med at designe og installere et effektivt kloaksystem. 

Alt dette og mere til, er noget Poul Høst & Søn kan hjælpe dig med. Er du på udkig efter belægningsarbejde, facaderenovering, vandskuering af hus eller opgaver inden for renovering eller tagarbejde, står vi også altid til rådighed. 

Vores kloakmester løser ethvert problem

Vores kloakmestre er yderst dygtige og har mange års erfaring inden for alle typer af kloakarbejde.

Vi varetager således en lang række opgaver som kloakmester, og vi kan hjælpe dig med at renovere, vedligeholde eller udskifte dine kloakinstallationer, således de fungerer optimalt.

Hvis du skulle have mistanke om, at noget ikke er, som det bør, kan det være en rigtig god idé at få en autoriseret fagmand til at kigge på kloakken, således du kan afværge eventuelle potentielle skader.

Hos Poul Høst & Søn ApS kan du desuden altid få gode råd og kompetent vejledning, således kan du være sikker på at få den bedst mulige løsning. Udover kloakarbejde, udføre, rådgiver og vejleder Poul Høst & Søn også om facaderenovering, vandskuring af hus og meget mere. 

Kontakt os for autoriseret kloakarbejde

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 17 46 51 eller send en mail til post@poulhoest.dk, du har også mulighed for at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk