Profil

Om Poul Høst og Søn ApS

I 1925 godkendte politimesteren i Sønderborg Johannes Høsts ansøgning om at starte et firma, og her mere end 85 år efter lever firmaet fortsat i bedste velgående – nu under navnet Poul Høst & Søn ApS.

Det er i dag Mikael Høst, barnebarn af Johannes, der driver firmaet med fire murersvende, en lærling og en enkelt i administrationen. Mikael Høst er autoriseret kloakmester, og dermed kan Poul Høst & Søn ApS udføre både murer- og kloakarbejde.

Faglig kvalitet

I vores branche overlever man kun, hvis man leverer kvalitetsarbejde, og på et fundament bygget i 1925 er det fortsat vores mål at levere et solidt og grundigt stykke arbejde for alle vores kunder.

Fra den lille renoveringsopgave til opførelsen af en tilbygning stræber vores dygtige medarbejdere altid efter at levere et resultat i højeste kvalitet.

Efterlader pladsen pæn

Det er vigtigt at levere en flot finish på arbejdet, men det gælder ikke kun for selve byggeriet. Det gælder også, når man pakker sammen og forlader pladsen.

Hos Poul Høst & Søn ApS ved vi, at det er en tillidssag at have håndværkere i sit hjem, og den tillid tager vi seriøst. Vi behandler hjemmet med respekt, hvilket vil sige, at vi afdækker, hvor det kræves, og at vi rydder op efter os, når vi går igen. Det gælder både på daglig basis, samt når vi afleverer byggeriet.​

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk