Belægningsarbejde

Belægningsarbejde udføres for enhver

Hos Poul Høst & Søn ApS i Sønderborg på Als udfører vi belægningsarbejde i mange former og typer.

Vi har over 90 års erfaring, og vi har derfor opbygget en uvurderlig mængde erfaring og knowhow, som vi tager med os til enhver arbejdsopgave.

Derfor har vi også mulighed for at udføre belægningsarbejde i forskellige former, og vi kan således hjælpe dig med at lave en flot indkørsel, terrasse, sti eller noget helt fjerde. Dertil kommer, at vi udfører alle former for belægning i din have.

Vi udfører belægning præcis som du vil have det

For os er det vigtigt, at vi lytter til vores kunders ønsker – det har vi gjort i 90 år. Vi tager derfor en god indledende dialog med dig, hvor vi får klargjort, hvordan projektet skal udføres.

Alle slags materialer til belægningsarbejde er muligt. Vi har mulighed for at afskaffe et væld af materialer, og vi finder derfor dem, der lever op til dine ønsker. Hvis du således selv har sten, du ønsker anvendt, kan vi ligeledes gøre dette.

Fliseløfter hjælper dig med dine klinkegulve

Er du beskæftiget indenfor VVS faget eller andet rørarbejde, og har brug for en fliseløfter?

Poul Høst og Søns fliseløfter kan hjælpe dig med at minimere omkostninger ved skader under klinkegulve.

Vores fliseløfter kan løfte og fjerne fliser og keramiske klinker med stor præcision, skære i dem og varme dem op, så de kan lægges på plads igen efter eksempelvis en rensning.

Ved skader under klinkegulve, kan du nøjes med at fjerne enkelte klinker, dér hvor skaden er opstået, og genanvende den eksisterende klinke, i stedet for at udskifte den med en ny.

Når et lækagesporingsfirma har lokaliseret og markeret rørbruddet, kan klinken fjernes. Fugen omkring flisen skæres fri og renses. Herefter opvarmes klinken og fjernes. Klinken kan hermed efterfølgende genbruges efter reparation af rørskaden.

Kontakt Poul Høst & Søn ApS​ omkring belægningsarbejde

Skulle du således have spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 74 42 21 34 eller kontakte os på e-mail: post@poulhoest.dk​ Vi glæder os til at hjælpe dig.

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk