Facaderenovering

Facaderenovering til alle facader

Indtrykket af en bygning kan i den grad få et positivt hak i vejret, hvis der er udført facaderenovering.

Facaden er nemlig det første, man møder, og derfor kan det være en rigtig god idé at få udført en facaderenovering, hvis facaden efterhånden er lidt slidt.

Få en flot facaderenovering

Hos Poul Høst & Søn ApS udfører vi facaderenovering på alle former for facader – murede, fugede, pudsede og så videre. Dertil kommer, at vi også udskifter fuger, puds og lignende.

Vi udfører også reparation og vedligeholdelse af murstens huse og murede facader. Der kan eksempelvis være tale om beskadigede mursten eller andre skader, som bør udbedres, eksempelvis ved vandskuring.

​Hvis der trænger fugt ind i muren, kan det nemlig betyde frostsprængninger og andre skader, der typisk optræder i vinterhalvåret. Derudover kan fugt og vand også betyde et forringet indeklima, hvorfor facaderenovering er nødvendigt.

​Vandskuring ved muret facade

En facaderenovering kan dog også være af kosmetisk karakter. Hvis du eksempelvis har en muret facade, kan det være en god idé med vandskuring, så du har mulighed for at male dit hus.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du vil vide mere om facaderenovering eller vores firma, der er beliggende i Sønderborg på Als, er du velkommen til at ringe på 40 17 46 51 eller 74 42 21 34

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk