​Ombygning og tilbygning

Ombygning og tilbygning

Nyt badeværelse, ny inddeling af rum eller måske en udestue? Mulighederne for at ændre eller udvide din boligs udseende er uanede, og hos Poul Høst & Søn ApS kan vi gøre dine byggedrømme til virkelighed.

I mere end 85 år har vi hjulpet kunder med alle former for om- og tilbygning, og vi har helt sikkert også kompetencerne til at hjælpe dig.

Totalentreprise

Om det er et nyt badeværelse eller en tilbygning, så tager vi gerne totalentreprisen. Du får med os som tovholder et erfarent firma, der ved, hvordan et byggeri skal planlægges og udføres.

​Vi står for koordineringen af hele byggeprojektet, og vi sørger gennem hele forløbet for god kommunikation, så du hele tiden er informeret om, hvor langt vi er.

Kompetente samarbejdspartnere

Jo færre underleverandører, der skal bruges til et byggeri, jo færre spildtimer er der, og hos Poul Høst & Søn ApS kan vi stå for alt murer- og kloakarbejde. Det betyder, at vi i forbindelse med for eksempel badeværelser kan udføre langt størstedelen af arbejdet selv.

Er der brug for en tømrer, VVS-installatør, elektriker eller en anden håndværker, så har vi dygtige samarbejdspartnere inden for alle faggrupper.

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk