Facaderenovering i Sønderborg og omegn

Facaderenovering til alle facader

Indtrykket af en bygning kan i den grad få et positivt hak i vejret, hvis der er udført facaderenovering.

Facaden er nemlig det første, man møder, og derfor kan det være en rigtig god idé at få udført en facaderenovering, hvis facaden efterhånden er lidt slidt.

Få en flot facaderenovering

Hos Poul Høst & Søn ApS udfører vi facaderenovering på alle former for facader – murede, fugede, pudsede og så videre. Dertil kommer, at vi også udskifter fuger, puds og lignende. Da der findes mange former for facaderenovering, vil du altid blive rådgivet af os i hvilken type renovering der vil være bedst for facaden på din bygning.

Vi udfører også reparation og vedligeholdelse af murstenshuse og murede facader. Der kan eksempelvis være tale om beskadigede mursten eller andre skader, som bør udbedres, eksempelvis ved vandskuring, hvor man får pudset huset op, men stadig bevare det flotte udtryk som der er i et murstenshus.

​Hvis din facade er meget slidt, kan man være uheldig at der trænger fugt ind i muren, og det kan det resultere i frostsprængninger og andre skader, der typisk optræder i vinterhalvåret. En af de mest almene frostsprængninger er at der kommer fugt ind i fliserne, og når det så fryser til udvides vandets masse, som derfor udsætter murstenen for et ekstremt tryk som i de fleste tilfælde får den til at revne.

Derudover kan fugt og vand også betyde et forringet indeklima, hvorfor facaderenovering er nødvendigt.

Årsagerne til en facaderenovering kan være mange og det kan mulighederne også, så hvis du er i tvivl om din bygning trænger til en renovering, og hvilken form for renovering af facaden, så kan vores murer hos Poul Høst & Søn altid hjælpe med rådgivning og realisering af din renovering.

​Vandskuring af hus

En facaderenovering kan dog også være af kosmetisk karakter. Hvis du eksempelvis har en muret facade, kan det være en god idé med vandskuring af hus, så du har mulighed for at male dit hus.

​Kontakt os for et godt tilbud på facaderenovering

Hvis du vil vide mere om facaderenovering eller vores firma, der er beliggende i Sønderborg på Als, er du velkommen til at ringe på 40 17 46 51 eller 74 42 21 34

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk