Vandskuring af hus i Sønderborg og omegn

Professionel vandskuring af hus 

Vandskuring af hus er et arbejde som nogen selv prøver kræfter med, men inden man gør det er der mange ting man skal være klar over, og derfor vil vi også altid anbefale at få en dygtig murer til at stå for vandskuringen af ens hus. På den måde sikre du dig at du får en mur der har været igennem den rette forberedelse inden pudsningen og den færdige overflade lever helt op til dine forventninger.

Hos Poul Høst & Søn har vi den viden og kompetencer det kræver, så du kan helt roligt overlade alle opgaver til os, og være garanteret et flot resultat.

Sådan fungere en vandskuring af hus

Vandskuring af hus er en overfladebehandling, der anvendes til at forbedre udseendet af facaden på dit hus. Det der indebæres i processen, er påføring af mørtel, som laver et jævn og glat lag, der dækker ujævnheder og giver dit hus et nyt og friskt udseende. Det er derfor med til at forbedre æstetikken, men beskytter også facaden mod vejrforhold

Efter væggen er blevet klargjort til vandskuring af hus, så vil man påføre et tyndt lag mørtel på muren hvorefter man med en våd mursten skurer væggen inden den tørrer. Skuringen giver en overflade hvor du stadig vil kunne se murstenene igennem pudset. Så på denne måde bevarer du murstensvæggen.

Forberedelser inden vandskuring

Inden man begynder på vandskuring af hus, skal man sikre at murstenene kan pudses, og hvis de ikke kan, hvad man så skal gøre for at det er muligt.

De mursten som har en mere rug overflade er lige til at pudse op, da vandskuring af hus har nemt ved at sætte sig på fliserne. Har du derimod glatte mursten som oftest ses hos de gule mursten da de er maskinstrøgne, har man lidt arbejde inden man kan gå i gang med at pudse dem op. De glatte mursten skal sandblæses først, da du på den måde får en mere rug overflade som skuringen har nemmere ved at hæfte sig ved.

Inden vi påbegynder at arbejde på dit hus, vil vi altid gennemgå huset og få udført alle de mindre reparationer af murværket, så du får et resultat, hvor din mur under pudsen også er sund og rask, så det holder i mange år.

Nogen af de ting vi gør inden vi starter med pudsningen:

  • Tjekker fugerne, og fylder mørtel i der hvor der er mangler.
  • Mursten der er dårlige bliver udskiftet, kan være revner eller lignende.
  • Sandblæser hvis overfladen på murstenene kræver det.
  • Nedløbsrør fjernes.
  • Gennemgår muren for søm, ledninger og lignende som så fjernes.

Der er mange forberedelser forbundet med vandskuring, men vi laver altid et tjek inden vi går i gang, så du er sikker på omfanget af arbejdet der skal laves.

Fordele ved at pudse sit hus op

Der er flere fordele ved vandskuring af huset. En pudsning af de ydre vægge er selvfølgelig først og fremmest en vedligeholdelse af huset, og bør derfor altid betragtes som en god investering. Mange vælger denne form for facaderenovering når de reparerer deres murstensvæg.

Det kan være følgende årsager til at man påbegynder reparationen.

  • Flere af stenene på huset er skadet eller i dårlig stand
  • Overfladerne på murstenene er slidte og skaller af
  • Fugerne er blevet skadet, eller lavet så mange gange at de har forskellige farver og ujævne
  • Murbier der har ødelagt fugerne ved at lave gange i dem.

Fordelen ved en pudset væg er først og fremmest at det giver mulighed for at male huset, og pudsen giver en god bund til malingen. Hvis man har været ude for angreb af murbier, vil en vandskuring af hus også løse problemet, og så giver den pudset overflade også beskyttelse af facaden imod vejr og vind.

Dygtige murer star klar til at hjælpe dig

Hos Poul Høst & Søn har vi altid en murer klar til at tage hånd om din murstensvæg, og give den et helt nyt liv. Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan gøre for dig så kontakt os på ​+45 74 42 21 34 eller +45 40 17 46 51​​ for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

​​Poul Høst & Søn ApS - ​​​Ulkebøldam 22, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 40 17 46 51​​
Telefon: +45 74 42 21 34​
post@poulhoest.dk